Starity

Tom Jones ismét Budapesten!

2011. augusztus 23. 10:10   |   Szerző: Live Nation

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Jones boldogan jelenti be, hogy óriási kritikai és közönségsikerére való tekintettel Praise & Blame elnevezésű turnéját folytatja, s 2011. november 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet.

hirdetés
Tom Jones ismét Budapesten!

Az énekes immár 46 éves karrierje rendkívül intenzívnek és sikeresnek mondható. Népszerűsége több mint négy évtizede töretlen mind színpadi előadóként, mind lemezkészítő művészként; ráadásul utolsó albuma kapcsán karrierje legjobb kritikáit kapta. Az újságírók csodálják és méltatják Praise & Blame című lemezét és koncertjeit.

Az album visszatérés volt az alapokhoz, az anyagot teljes egészében élő előadásként rögzítették Angliában, Ethan Johns felügyeletével, aki eddig olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Kings of Leon, Ryan Adams vagy Ray LaMontagne. Az eredmény tanúsítja, hogy Tom Jones még mindig a csúcson van énekesként és előadóként.

A legnagyobb angol és európai városokban adott koncertek kirobbanó sikere pedig arra ösztönözte az énekest, hogy ezt az élményt minél több néző számára elérhetővé tegye, így folytatja a turnét, most már az egész világot bejárva.

A The Independent így írt korábbi turnéjairól: „Kimagasló énekes… magabiztosságával és személyes varázsával Tom Jones még a bűnösöket is Isten elé tudná vinni – ha nem lenne saját maga is olyan csibész. Csodálatos hangja van, és ezt élvezi is… lenyűgözően nyers, erős és keménykötésű blues-rock torok.”

„Vadonatúj bandával és feszes ütemekkel a háta mögött, Tom Jones éneke elmozdul a megszokott basszusdörmögésből a lenyűgöző tenor felé… mosolyogva, viccelődve vezényli az előadást híres hangjával és erős, kézzel fogható boldogsággal, elhozva a Dél örömét közönségének is” – írja a The Telegraph.

Tom Jones életművét, számtalan slágerét itthon sem kell külön bemutatni. Két éve teltházas, vastapssal és álló ovációval búcsúztatott budapesti koncertjére mindenki emlékszik, akinek volt szerencséje ott lenni.

Novemberi előadására kizárólag ülőjegyek kaphatók augusztus 25-étől a www.livenation.hu oldalon keresztül, illetve a Ticketpro országos hálózatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek