Starity

Új részekkel folytatódik az NCIS

2011. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem elég, hogy új részekkel folytatódik a történet, de új szereplőkkel is bővül a széria: ebben az évadban bukkan fel Alimi Ballard.

hirdetés
Új részekkel folytatódik az NCIS

A krimisorozat 2003-ban indult. Amerikában jelenleg a 9. évadot forgatják, nálunk viszont csak a nyolcadik felénél tartanak – amit ezúttal, hosszabb szünet után, újabb epizódokkal folytatnak.

A szériába – új csapattagként – két ismerős arc lép be. Az egyik a Gyilkos számok című krimisorozatból is ismert Alimi Ballard, a másik pedig a Testvérek című családsorozatból Sarah Jane Morris.

Az Abbyt alakító színésznő, Pauley Perrette mesélt az új szereplőkről, és arról, hogy milyen izgalmakat tartogat az évad: „Amikor legelőször megjelenik az új brigád, persze mindenkinek feláll egy kicsit a szőr a hátán. Az én karakterem, Abby, különösen olyan típus, aki mindenáron védi az övéit, és utálja a változásokat. De ettől függetlenül mindig jót tesz a sorozatnak, ha kicsit felpezsdülnek a dolgok az új emberek érkezésétől.”

Az évad vége felé lesz egy különlegesen izgalmas ügy is, amely több részen keresztül tart majd. Ennek hatására az évadzáró epizód is nagyon érdekfeszítő lesz. Ezzel kapcsolatban is kifejtette mondanivalóját Pauley: „Majdnem egy fél évadon át nyúlik a sztori, úgyhogy egy pillanatot sem szabad kihagyni! Mindennek jelentősége lesz.”

A 8. évad 12. részét augusztus 29-én, hétfőn vetíti le a TV2, 21.25-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek