Starity

Katalin hercegnő az anorexiások példaképe

2011. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: kriszteeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anglia újdonsült hercegnője sikeresen felhívta magára a figyelmet, bár ezúttal nem szándékosan. Reflektorfénybe kerülése óta, mint minden híresség, ő is rendszeresen kap válogatás nélkül hideget-meleget a nyakába.

hirdetés
Katalin hercegnő az anorexiások példaképe

Mindenki emlékszik még a fényűző esküvőre, amikor az egész világ megcsodálhatta tökéletes alakját. Azonban úgy tűnik, néhány ember számára Katalin hercegnő több mint vékony. A minap sikerült megcéloznia egy olyan közönséget, melynek elismerésére biztosan nem vágyott: az anorexiásokét.

Rengeteg, a betegséggel foglalkozó weboldalon követendő példának hozzák fel a ma már sokkal kisebb ruhaméretet hordó Katalint. Egyesek kifejezetten pufóknak tartották fiatalabb önmagát, és tetszésüket fejezték ki, amiért sikerült ilyen hamar látványos változást előidéznie. Tény, hogy a leendő királyné sokat fogyott, ám a képeket elnézve messze áll az anorexiától.

Az amerikai anorexiapárti honlapok listáján egyébként Mary-Kate Olsen és Victoria Beckham szerepel a „legelőkelőbb” helyeken. Reméljük, Kate Middleton nem fogja mostanában átvenni tőlük a vezetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek