Starity

Koncert Michael Jackson emlékéért

2011. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több sztár vesz majd részt az eseményen, akik mindenképp fel akartak lépni. Beyoncé még úgy is talált módot rá, hogy részt vegyen ebben, hogy nem is lehet ott.

hirdetés
Koncert Michael Jackson emlékéért

Idén két éve annak a tragikus eseménynek, hogy a popkirály altatók miatt elhunyt. A világot sokkolta a hír, de nem volt más választása senkinek, mint beletörődni abba, hogy Michael Jackson nincs többé.

Mindig vannak megemlékezések róla, és most egy újabbat jelentettek be. A koncert október 8-án lesz a Millenium Stadiumban, a walesi Cardiffban.

Beyoncé egész életében nagy rajongója volt Michaelnek, így mindent elkövetett azért, hogy részt vehessen rajta. Mivel az énekesnő nem lehet ott személyesen különböző elfoglaltságai miatt, így műholdon keresztül lép majd fel.

Öt kedvenc számát adja majd elő a popkirály dalai közül, amit eddig sehol sem láttak. Nem ő az egyetlen, aki elfogadta a felkérést, hogy fellépjen, ugyanis többek közt Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Leona Lewis, Justin Bieber, Chris Brown és Kanye West is ott lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek