Starity

Nem drog okozta Amy Winehouse halálát

2011. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július végén mindenkit sokkolt a hír, miszerint Amy Winehouse elhunyt, ám akkor azt még nem lehetett tudni, hogy kábítószer okozta-e a halálát.

hirdetés
Nem drog okozta Amy Winehouse halálát

Július 23-án az egész világot sokkolta Amy Winehouse halála, akkor még sokan arra tippeltek, hogy az énekesnő drogok miatt hunyt el, ám a ma megjelentetett toxikológiai eredmények ezt cáfolják.

„A toxikológiai eredmények megérkeztek a Winehouse családhoz, melyben az áll, hogy a hatóságok nem találtak az énekesnő vérében semmi illegálisat halálakor” – áll a közleményben. Az azonban köztudott volt, hogy a 27 évesen elhunyt énekesnő sokáig drog- és alkoholfüggő volt, azzal azonban nincs mindenki tisztában, hogy a Grammy-díjas művésznő nem sokkal halála előtt egy drogelvonón vett részt.

„Amy vérében találtak alkoholt, de nem olyan szinten, hogy ez vezetett volna a halálához. A család szeretne köszönetet mondani a rendőrségnek és a halottkémnek a nyomozásért és a vizsgálatokért. Az hivatalos halálok valószínűleg októberre várható.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek