Starity

Irina Sheik: „A modellek nem hülyék”

2011. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristiano Ronaldo barátnője az Our Idiot Brother című mozifilm New York-i premierjén fakadt ki a sajtónak, mert szerinte mindenki butának tartja a szépségiparban dolgozókat.

hirdetés
Irina Sheik: „A modellek nem hülyék”

A Sports Illustrated-modell rendszeresen sportol, fut és súlyzózik – hiszen nem akar lemaradni barátjától, a portugál Cristiano Ronaldóról, ám tagadta, miszerint csak a külsejéből élne.

„Sportolok, szépítkezek, mint minden nő. De az felháborító, hogy a modelleket ostobának hiszik, azért, mert többet sminkelik őket. Az embereknek eszébe sem jut, mennyi fontos pénzügyi döntést kell hozniuk – és ez szemlélet csakis a média hibája.”

Irina továbbá azt is kifejtette, hogy a modellek többsége, akik körbeutazzák a világot, több nyelven beszélnek, és folytatják tovább a tanulmányaikat. Az orosz topmodell teljes mértékben egyetértett azzal, miszerint a pletykalapok állítják be a modelleket naiv és pénzéhes szukáknak, ahogyan őt is.

„A pletykalapok velem is ezt csinálják, csak mert híres barátom van, és mélyről érkeztem. Büszke vagyok rá, hogy sikerült kikerülnöm Oroszország nyomortelepeiről, és segíthetek a családomnak a modellkedésnek köszönhetően. De ettől sem én, sem a modell barátnőim nem kevesebbek, sőt, vannak köztünk nagyon okosak is – higgyenek nekem. Ugyanúgy befektetünk, próbálunk üzletasszony módjára gondolkodni. A modellkedés nem csupa móka, fontos döntéseket kell hozni.”

Bár a topmodell nem árulta el, ő mibe fektetett eddig bele, azt elismerte, hogy van pár igen értékes arany ékszere:

„Egyelőre nem veszek aranybányát – nevet fel. – De szeretem az arany ékszereket, és ha van rá alkalmam, viselem is őket” – állítása szerint ez például sokkal okosabb döntés, mint aranytömböket tartogatni a széfben.

Irinát egyébként az új AVON kreálta parfüm, a Mesmerize arcaként láthatjuk legközelebb viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek