Starity

Bar Refaeli 8 hónapos kora óta dolgozik

2011. augusztus 24. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit GQ magazin legújabb, szeptemberi számában lehull a lepel a szépséges modell titkáról. Kiderült: már egészen hamar, mindössze 8 hónapos (!) korában kezdte a modellkedést.

hirdetés
Bar Refaeli 8 hónapos kora óta dolgozik

„Amióta az eszemet tudom, ilyen karrierre vágytam. Édesanyám is modell volt, szerencsére jó géneket örököltem. Legelső emlékeim közé tartozik, amikor megkérdeztem anyát, mikor megyünk a következő fotózásomra. Soha nem akartam abbahagyni” – nevet fel.

A modell állítása szerint már akkoriban is imádott a kamera előtt pózolni, képes volt az iskolából is ellógni, hogy egy-egy fotózáson részt vegyen. Profinak mégis csak 15 éves korától vallja magát, amikor is megkapta egy híres izraeli csokireklám szerepét – ahogy ő mondja: ő lett a „Milky girl”.

A lány nyert már szépségversenyt Izraelben, modellt állt már a Victoria’s Secretnek, a Ralph Laurennek, a Sports Illustrated legsikeresebb címlaplánya, s többek között Roberto Cavalli múzsája is.

Az izraeli modell teljesen tudatában van annak, mitől lesz egy csípő csábosabb, mi teszi a lábát hosszabbá, és hogyan jelenítsen meg különböző érzelmeket az arcán. „Ismerem minden porcikámat, minden képemből csak tanulok, szeretnék minél jobb modellé válni” – mondja.

Bár Izrael egyik legszebbje jelenleg szingli, úgy gondolja, pillanatnyilag nincs szüksége senkire.

„Hosszú időszakon vagyok túl, szeretném lerendezni magamban a kapcsolataimat” – célzott Leonardo DiCaprióval való hirtelen különválására és két hónapos románcára.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek