Starity

Tarolnak az Evanescence új dalai

2011. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: amylee4ever

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Evanescence nashville-i koncertjén előadott pár új számot meglepetésként a régiek mellett: az Oceans, a The Change és a The Other Side lettek az új favoritok.

hirdetés
Tarolnak az Evanescence új dalai

Az Evanescence nashville-i koncertjén a régebbi számok mellett eljátszották új dalaikat is, köztük az Oceansöt, a The Other Side-ot és a The Change-et.

Az Evanescence új stílusát még Terry Balsamo teremtette a The Open Doorban. Sokak véleménye, hogy ez a vad, ütős stílus Terry előző együttesébe, a Coldba való, és nem illik az Evanescence-be. Úgy tűnik, ez nem így van. Minden rajongó örül, hogy „felszínre kerültek” az új számok.

A YouTube-on már meg is hallgathatók az új dalok, természetesen élőben, a Nashville-ben készült felvételeken. Audiováltozatban eddig csak az Oceans jelent meg a népszerű videómegosztó weboldalon.

Amy Lee és Terry Balsamo készítette a zenéket, viszont láthatóan ezennel jobban ment nekik, mint a The Open Doorban, ugyanis teljes erőbedobással dolgoztak, hogy a legjobbat nyújtsák.

Úgy fest, ez sikerült is nekik: máris közel kétezren nézték meg a videókat, pedig alig pár napja vannak fent. Vajon az Evanescence képes lesz az album többi számát is ilyen jóra készíteni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek