Starity

Jared megnősült!

2010. március 28. 18:06   |   Szerző: kathleen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. február 27-én Jared Padalecki feleségül vette a sorozatból ismert Genevieve Cortese-t, azaz Ruby-t. Épp csak a jegyesség derült ki, mikor már az esküvőről is hallhattunk.

hirdetés
Jared megnősült!

Jared Padalecki február 27-én feleségül vette a sorozat 4. évadjában szereplő Genevieve Cortese-t, azaz Ruby-t. Hosszú hónapokig a kapcsolatukról sem lehetett tudni, olyan jól titkolták, majd Genevieve Facebook-on a kapcsolatcímkéjét "jegyben jár"- ra változtatta.

Nem sokkal később Idaho-ban egybe keltek, ahol Jared bátyja, Jeffery volt a tanú, és húga, Megan pedig koszorúslány. Jensen a vőlegény kísérői közt vett részt. Bár a hír már nem friss, de én is csak nem rég hallottam, és az oldalon sem láttam. Érdekelne, hogy Jared egykori barátnője, Sandra McCoy mit szól a hírhez, akivel Jared anno azért szakított, mert állítása szerint, még a karrierjére akar koncentrálni. Bár ez már minimum 3 éve volt, de engem igazán meglepne a hír.

Sikerült az esküvőről egy pár képet találnom az interneten, ahol Genevieve, Jared és Jensen is látható, az egyik pedig valószínűleg a szülők szerepelnek az ifjú párral. Gratulálunk nekik, és sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek