Starity

Átverték VV Gigit

2011. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Giginek rá kellett jönnie, hogy legjobb barátnője már évek óta csúnyán kihasználja őt.

hirdetés
Átverték VV Gigit

„A műsor óta valami szembetűnően megváltozott. Szüleim már érezték a műsor alatt, hogy nincsenek rendben a dolgok, mert a barátnőm nem járt fel hozzánk, pedig rengetegszer hívták, és a párbajra sem volt hajlandó eljönni, nem vette fel anyukáméknak a telefont. Egyik napról a másikra eltűnt. Egyáltalán nem érdeklődött felőlem, nem törődött velem” – mesélte Gigi az Új Ásznak adott interjújában.

Gigi kölcsönadott barátnőjének több százezer forintot még a VV4 előtt, és még mindig nem adta vissza neki.

„Régóta ismerjük már egymást, a nap 24 órájában együtt voltunk, mindenki tudott a másik életéről mindent. Szinte családtag volt: nálunk aludt, evett, ivott, igazán szoros volt a kötelék köztünk. Anyukám a lányaként kezelte őt is” – mesélte a csalódott lány. Mint kiderült, a dolgok a show ideje alatt kezdtek rosszra fordulni.

„Én olyan ember vagyok, aki segít a másiknak, és szerettem volna megmenteni a barátságunkat, de már látom, hogy ez régóta csak érdekkapcsolat, nem fog menni. Most már bánom, hogy pénzt adtam neki, mert utólag kellett rájönnöm, hogy évek óta hazugságra épült a kapcsolatunk. Én nem érdeklem, csak a pénzem, az értékes kapcsolataim, ismeretségeim, és minden, amiből hasznot remélhet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek