Starity

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

2011. augusztus 24. 22:10   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és régi barátja, Cheyne Thomas között nagy vita tört ki múlt éjjel a Twitteren, amibe Miley Cyrus is belekeveredett.

hirdetés
Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

Demi Lovato és Miley Cyrus – mint tudjuk – nagyon jó barátok. Miley által Demi még az összeomlása előtt megismerte Cheyne Thomast, majd miután a lány kijött a rehabilitációs központból, megszakította vele a kapcsolatot. Úgy tűnik, nem véletlenül. Hogy mi köze van ehhez Miley Cyrusnak?

Bár Demi nemrég úgy nyilatkozott, hogy tartják egymással a kapcsolatot, sőt, a napokban együtt is ebédeltek, mégis a Skyscraper énekesnője múlt éjjel törölte magát Miley követői közül, majd egy ilyen mondatot írt ki Twitter-oldalára: „Nem félek egy mindent kiteregető könyv megírásától, és minden történetet megosztani a saját szemszögemből. Elegem van az összes ilyen híresztelésből, a hollywoodi kölykökből és a bujdosó drogfüggőkből.”

Nem sokkal később Cheyne Thomas is írt néhány gondolatot: „Hahahah! Nagyon igyekszem, hogy ne szóljak hozzá. De igazából az irónia a kommentedben elképeszt engem. Nagyon szomorú, hogy a bizonytalan személyek más embereket tesznek tönkre, annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat. Ez idő- és energiapocsékolás. Én pozitívan gondolkodom, és erre biztatok mindenkit. Segíts az embereknek fölemelkedni, és emiatt érezd jól magad, ne azért érezd magad magasabbnak, amiért lenyomod őket.”

Nem sokkal később Demi törölte előbbi tweetjét, és így válaszolt: „Az igaz barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz.” Ezek után nyilvánvalóvá vált, hogy egymásnak szánták bejegyzéseiket, ugyanis Cheyne rögtön válaszolt Demi mondatára: „Valószínűleg az is jó, ha gondolkodsz, mielőtt beszélsz. Ha így teszel, nem kell törölnöd és tagadnod. #ajózanságszexi.”

Ezt követően Demi ismét kitörölte a tweetjét, mintha mi sem történt volna, majd pár órával később ismét Miley Cyrus követője lett.

Úgy látszik, ennek az ügynek köze van Demi azon az időszakához, amikor Miley-val és új barátaival (köztük Cheyne Thomasszal) bulizott éjszakáról éjszakára, ugyanis akkor került szóba annak lehetősége, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő. Éppen ezért gyanakodtak sokan, amikor Demi rehabra került. Majd amikor gyógyulása után egyik jelszava lett „A józanság szexi!” mondat, ismét szóba került, hogy a lánynak köze van vagy volt a drogokhoz.

Ha ez igaznak is bizonyul, mára már egyértelmű, hogy a Skyscraper énekesnője teljesen felépült, egészséges életmódot folytat, és a józanságban hisz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek