Starity

Drew Fullert is kitették új filmjéből

2011. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy jó ideje tervezik a Bonnie és Clyde filmfeldolgozását. Eddig Hilary és Drew helye is biztos volt a produkcióban, ám a készítők mégis elbocsátották őket.

hirdetés
Drew Fullert is kitették új filmjéből

2012-re tervezik a Bonnie és Clyde filmfeldolgozását, ám két fontos szereplő még hiányzik. Eddig biztos helye volt Drew Fullernek és Hilary Duffnak is, ám a készítők úgy gondolják, hogy egyik színész sem lenne képes eljátszani a rá szánt szerepet, ezért Bonnie és Buck szerepére új színészeket keresnek.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a készítőknek miért nem felelt meg Drew Buck szerepére, Hilary esetében viszont a producerekben keletkező bizonytalanság oka a színész-énekesnő terhessége volt – ezért dobták ki a készülő alkotásból.

Egy időben arról is szó volt, hogy a Bűbájos boszorkák sztárját sorozatából is elbocsátják, de ez mégsem történt meg. A színész ugyanis csak egy kis pihenőt vett ki, ami miatt pár epizód erejéig a Katonafeleségekben sem láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek