Starity

Új albummal jelentkezik Alice Cooper

2011. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: sbajok1992

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Welcome 2 My Nightmare című lemez az 1975-ös Welcome To My Nightmare album folytatása lesz, s az új korong hangzásvilága az akkori kort követi majd, mai köntösben.

hirdetés
Új albummal jelentkezik Alice Cooper

Alice Cooper 75-ös lemeze az akkori évtized egyik legfontosabb és legsikeresebb rocklemeze volt az Államokban. Cooper új korongja a Universal kiadó gondozásában bukkan majd fel a piacon, 2011. szeptember 12-én.

Az élő sokk-rock legenda számos híres vendéget is meghívott új lemezére. Az 1970-es évekbeli zenekarának ma még élő tagjai is részt vettek az új album elkészítésében: Dennis Dunaway, basszusgitáros, Michael Bruce, gitáros és Neal Smith, dobos három dalban is közre működnek.

Steve Hunter szintén tépi majd a húrt a hamarosan megjelenő korongon. A gitáros jelenleg Cooper turnézenekarának tagja, de 75-ben az első rész létrehozásában is jelentős szerepet vállalt.

Cooper 1989-es Trash című lemeze érte a legnagyobb sikereket, amin Desmond Child, a dallamos hard rock atyjának dalai szerepelnek, többek között a Poison című sláger is, így őt is meghívta az új albumra. Keith Nelson gitáros is játszik egy dalban a lemezen. De a korong legérdekesebb vendége mégiscsak Ke$ha, a popsztár lesz, aki jó kapcsolatot ápol a rocklegendával.

Alice, miután nagylemeze megjelent, látványos turnéra indul, három gitárossal.

Íme az új album első dala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek