Starity

David Villa megúszta

2010. június 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Villa a Honduras elleni meccsen, az első félidő végén egy szabadrúgást megelőzően legyintett oda Emilio Izaguirrének.

hirdetés
David Villa megúszta

Az első félidő végén a bíró szabadrúgást ítélt a spanyoloknak, a hondurasi kapu felé. Ekkor a játékosok szépen felsorakoztak a 16-oson belülre, David Villa és Emilio Izaguirre is itt találkoztak egymással.

David Villa felhúzta magát valamin és hirtelen Izaguirre arcába csapott, a hondurasi játékosok egyből a bíró felé fordulva reklamáltak, azonban a játékvezető nem látta az esetet és nem állította meg a játékot.

A későbbiekben a FIFA kivizsgálta az esetet, de végül Villa nem kapott semmiféle büntetést, így a 28 éves gólvágó ott lehet a pénteki Chile elleni mérkőzésen.

Villa nyilatkozatában elmondta, hogy nem büszke a történtekre, ösztönösen cselekedett és nem számított arra, hogy mindez a nyakára jön. Máskor higgadtabban kezeli az ilyen eseteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek