Starity

Újra képernyőn a Vészhelyzet

2011. augusztus 25. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 30-tól a Universal Channel műsorán az NBC Universal 15 évadot és több mint 300 részt megélt sorozata, amely Magyarországon éveken keresztül a legnépszerűbb műsorok egyike volt.

hirdetés
Újra képernyőn a Vészhelyzet

Doug Ross (George Clooney), John Carter (Noah Wyle), Mark Greene (Anthony Edwards), Peter Benton (Eriq la Salle), Carol Hathaway (Julianna Margulies) és a többi orvos és nővér mindennapjait együtt követtük végig éveken keresztül, ahogy életeket mentenek és közben magánéleti drámákon mennek keresztül. Ross doktor és Carol álompárosa, és kapcsolatuk hullámvasútja sokakat ültetett le a képernyők elé, és sok főszereplő megérdemelten futott be nagy karriert a sorozat sikere után.

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, a Vészhelyzetről van szó, amelyet most a kezdetektől nézhetünk újra hétköznaponként a Universal Channelen. A fordulatos sorozat jól ismert főcímdalát meghallgatva mindenkinek beugranak a számtalanszor elhangzott mondatok: „Ó te jó ég”, „Intubáljuk”, „Fibrillál” „Egy, két há és hátra”, és talán nem vagyunk egyedül azzal sem, hogy meglepődve tapasztaltuk, nem Ross doktorok és Carter doktorok dolgoznak a helyi kórházakban. Most azonban időt utazhatunk, és újra élvezhetjük a pörgős sorozat első négy évadjának minden egyes pillanatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek