Starity

Playmate-ek tüntettek a bejutásért

2011. augusztus 25. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Táblákkal demonstráltak Budapest belvárosában magyar szépségek, hogy engedjék be őket a világ legnagyobb jótékonysági bulijára, a Global Partyra, amelyre 900 000 forint a belépő. A tüntetésnek egy szőrös hátsó felvillanása vetett véget.

hirdetés
Playmate-ek tüntettek a bejutásért

Gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok lepték el a reggeli csúcsforgalomban Budapest belvárosát táblákkal a kezükben. Pillanatok alatt dugó alakult ki az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél, de káromkodások helyett inkább elégedett füttyszavak és kurjongatások hallatszottak az autók felől. A lányok ugyanis playmate-ek voltak, akik Budai Zsuzsi szépségkirálynő vezérletével azért hisztiztek, hogy engedjék be őket a Global Party elnevezésű méregdrága rendezvényre.

„Be akarunk jutni a barátnőimmel a Global Partyra, és azt mondták a Symbolban, hogy akárkit nem engednek be és azt sem mondták meg, hogy hol lehet jegyet venni” – mondta Budai Zsuzsi, a Miss Universe Hungary 2009 győztese, aki szerint felháborító, hogy a válság ellenére ilyen puccos bulikat szerveznek, ráadásul különbséget tesznek gazdagok és kevésbé gazdagok között.


Fotó: KRQ

A Global Partyt a világ 43 országában, 80 helyszínen rendezik meg szeptember 15-én, és egy páros belépőjegy 900 000 forintba kerül; igaz, a bevételek jelentős részét jótékonysági célokra fordítják. Az üzleti szféra számára rendezett, zártkörű eseményre egy ezüstkulccsal lehet bejutni, amihez szponzoráció vagy meghívás keretében lehet csak hozzáférni a Symbol honlapja szerint.

A mézes-mázas playmate-demonstrációnak egy ismeretlen járókelő vetett véget, aki kiabálni kezdett a szépségekkel, elvette a tábláikat, majd megmutatta szőrös hátsóját is. Mivel a lányok ebből a sokkból már nem tudtak feleszmélni, a tüntetés végül is rövid idő alatt véget ért.


Fotó: KRQ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek