Starity

Lea Michele új tetoválást akar

2011. augusztus 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee – Sztárok leszünk! bájos színésznője már most 10 tetoválás boldog tulajdonosa, de saját állítása szerint még többet varratna magára.

hirdetés
Lea Michele új tetoválást akar

Lea Michele újabb tetoválásokkal bővítené repertoárjá. Bár így is van már tíz különböző képecske a bőrén, azt mondta, közel sem áll meg ennyinél, és további darabokat szeretne varratni magára.

A Glee sztárja nemcsak értelmetlenül tetováltatott: mindegyiknek komoly jelentése van számára, és úgy gondolja, az életében biztosan lesznek még olyan pillanatok, melyeket meg szeretne örökíteni – akár tetoválás formájában.

Tíz kicsi tetoválásom van eddig! Az I believe ('Hiszek' – a szerk.) felirat a csuklómon található, amit azután tetettem magamra, hogy szerepeltem egy Broadway show-ban. Néhány hangjegy van a hátamon a Queen Bohemian Rhapsody kottáiból. Továbbá anyukámnak és nekem is van egy egyforma kis pillangó a hátunkon. De nem hinném, hogy megállok tíznél” – mesélte el Lea.

A színésznő, mivel nagy Queen-rajongó, a zenekar egyik dalszövegéből is varratott magára, de a sorozatban is énekelt már tőlük egy dalt: mégpedig a Somebody to Love-ot – kollégájával, Cory Montiethszel együt –, amely egyben a kedvence is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek