Starity

Gyermeket vár Dobó Kata

2011. augusztus 25. 16:04   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban tagadta a színésznő a felröppent híreket, miszerint állapotos, most viszont ideálisnak érezte a pillanatot, hogy megossza örömét a nagyközönséggel.

hirdetés
Gyermeket vár Dobó Kata

Három hónapja tagadta terhességét Dobó Kata, miután egy olvasó látta ultrahangfelvételre menni a sikeres magyar színésznőt – aki állítólag közölte, hogy boldog, és fia lesz. Kata akkor határozottan cáfolta ezt a pletykát, noha elismerte, hogy volt a kórházban, de csak húga újszülött kisbabáját látogatta meg. Az akkori pletyka mára valósággá vált.

A Hot magazinnak árulta el a színésznő, hogy hamarosan újabb taggal bővül a család, mivel állapotos. „Bár szívem szerint még vártam volna a bejelentéssel, már annyira látszik [a terhesség], hogy nem lehetett tovább titkolni. Szeretném a lehető legnyugodtabban és stresszmentesen megélni ezt az időszakot. Jó ideje vártunk már a babára” – nyilatkozta Kata a magazinnak, s azt is elmondta, hogy jól tűri a terhességet, csak nagyon ingadozó a hangulata.

A 37 esztendős színésznő nagyon jó anyuka szeretne lenni. A baba nemét egyelőre még nem tudni, így nem is vásárolnak előre. Párjának, Gulyás Leventének van már tapasztalata: előző házasságában két fia született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek