Starity

Ducitáborba mennek

2010. március 28. 20:08   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Hasselhoff lánya is csatlakozik a Hajlakk sztárjához egy új showban. A Huge című sorozat nem biztos, hogy a legjobb út a híressé váláshoz.

hirdetés
Ducitáborba mennek

Mint minden színészgyereknek, így David Hasselhoff lányának is célja, hogy ismert legyen, méghozzá színészi pályán. Nem biztos, hogy jó ugródeszka egy ilyen show, de ne legyen igazunk.

Hollywood kemény hely. Ha nem felelsz meg a normáknak nem kapsz szerepet. Nikki Blonskyval sem megy ez másként, most mégis talált egy "testhez álló" szerepet. David Hasselhoff lányával, Hayley-vel mindketten szerepelnek a Huge, azaz Hatalmas című showban, ami egy új sorozat lesz és egy ducitáborban játszódik.

"A sorozat Will-re, azaz Nikkire fog koncentrálni, egy vicces, túlsúlyos lányra, akit a gazdag szülei, akik egy fitneszcenterben dolgoznak, elküldik a táborba. Hayley pedig Ambert fogja játszani, a tábor legvékonyabb és legszebb lányát, aki ennek ellenére kövérnek érzi magát". - mesélte a sorozat egyik munkatársa. - mesélte a sorozat egyik munkatársa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek