Starity

Isten éltessen, Rachel Bilson!

2011. augusztus 25. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachel Bilson ma töltötte be 30. életévét, amit lakásfelújítással ünnepel.

hirdetés
Isten éltessen, Rachel Bilson!

Rachel Bilson 30 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Los Angelesben, a Bilson család harmadik gyermekeként. Édesapja és nagyszülei is a filmiparban tevékenykedtek, így érthető, miért is választotta ezt a pályát.

A kicsi Rachelt évekig hercegnőként kezelték, mindent megvettek neki, amit csak szeretett volna. Hétéves korában – szülei közbenjárásával – meg is kapta első színházi szerepét. Kilencéves korában azonban elváltak szülei.

Tinédzserkorában lázadó kamaszként viselkedett, testvérei barátaival lógott, fiúzott – ennek pedig egy autós karambol vetett véget. A színésznő napokig eszméletlen volt, és több sérülést is szerzett. Elmondása szerint ez a szörnyű baleset változtatta meg az életét.

1995-ben végzett a Walter Reed Middle Schoolban, miután a Notre Dame High School hallgatója lett. A főiskolás évek alatt sem hanyagolta a színészetet, játszott a Bye Bye Birdie, a Once Upon a Mattress és a The Crucible című darabokban is.

Pár évvel később reklámokban vállalt szerepet, 2002 végén pedig megkapta a Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik vendégszerepét. Ezt követte a 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter című tévésorozat egyik epizódja. 2003 őszén viszont olyan történt, amire nem is számított: hírnevet szerzett magának Summer Roberts karakterével a Narancsvidék című nagy sikerű szériában. A sorozatnak köszönhetően férfiak millióit hódította meg, rengeteg lány példaképévé vált, több elismerést is átvehetett, továbbá jó néhány magazin listájára is felkerült. A forgatás négy éven át tartott.

2006-ban a mozifilmek is felkeltették érdeklődését, így Az utolsó csók című romantikus vígjáték egyik főszereplője lett, melyet a Hipervándor követett. Eközben a lány magánélete is címlapokra került, hiszen összejött a Star Wars-filmek sztárjával, Hayden Christensennel.

2009-ben a New York, I Love You című alkotásban láthattuk újra egy kisebb szerepben, 2010-ben viszont ismét több jelenetet szenteltek neki a Waiting for Forever című romantikus dráma írói, hiszen főszerepre szerződött.

2010 végén visszakanyarodott a sorozatok világához: két rész erejéig az Így jártam anyátokkal stábját erősítette. Idén ősszel pedig a CW csatorna műsorára tűzi Rachel legújabb sorozatát, mely a Hart of Dixie címet kapta.

A színésznő egyébként egyáltalán nincs letörve, hogy betöltötte 30. életévét, sőt, kifejezetten élvezi: jelenleg is egy lakásfelújítás kellős közepén tart, hiszen rózsaszín falait szeretné kicsit komolyabbá varázsolni.

Bilson kisasszonynak ezúton is szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek