Starity

Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!

2011. augusztus 25. 21:09   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyermeke verésével vádolta meg a 30 éves énekesnőt egy amerikai internetes portál. Az ügyet az robbantotta ki, hogy a minap lencsevégre kapták Christinát fiával, akinek a szeme alatt egy nagy monokli volt látható.

hirdetés
Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!

Christina Aguilera mélységesen felháborodott a híreszteléseken, miszerint veri 3 éves fiát, Maxet.

Az énekesnőt még a tegnapi napon kapták lencsevégre a lesifotósok a Los Angeles-i LAX repülőtéren, amint éppen fiát cipelte, akinek szeme körül jól látható volt egy nagy monokli.

Természetesen az egyik szenzációhajhász internetes portál azonnal lecsapott a képekre, és azt kezdte el terjeszteni, hogy Christina bántalmazza fiát.


Christina és Max az LAX reptéren (2011. augusztus 24.)

A 30 éves díva jelenleg perrel fenyegeti az oldalt, ügyvédje pedig már el is küldött egy levelet a szerkesztőknek, melyben az énekesnő és képviselete felháborodottságának adott hangot.

„Christina csodálatos anya, és nem volt ott, amikor Max elesett és megsérült. Bármilyen vizsgálat nélkül úgy beállítani az esetet, mintha köze lett volna hozzá, hanyag és felelőtlen dolog” – áll a levélben.

Hogy a jövőben milyen következményei lesznek az ügynek, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy az oldal azóta eltávolította a hír címéből a gyermekverésre való utalást.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

pletyka per véres ügy
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek