Starity

Kiszivárgott Lil Wayne és Bruno Mars duettje

2011. augusztus 26. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lil Wayne kilencedik stúdióalbumáról napvilágot látott néhány dal még az album megjelenése előtt. Így a Mirror című szám is, amely Bruno Mars közreműködésével készült el.

hirdetés
Kiszivárgott Lil Wayne és Bruno Mars duettje

A számos tetoválással rendelkező amerikai rapper, Lil Wayne kilencedik nagylemeze, a Tha Carter IV az eredeti megjelenés (május 16.) helyett a legfrissebb információk szerint augusztus 29-én fog a boltok polcaira kerülni. Ennek ellenére néhány dal már a megjelenés előtt pár nappal megtalálható az interneten, így többek között az is, amelyben Bruno Mars is közreműködik. A dal a lemez de luxe változatán kapott helyet, és a Mirror, azaz a Tükör címet kapta.

A Tha Carter IV-en Bruno mellet Lil Wayne több előadóval is elkészített egy dalt, így Drake-kel, T-Painnel, Rick Rosszal, John Legenddel és André 3000-del is.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két előadó mit szól a történtekhez, ugyanis egyik fél sem nyilatkozott a médiának. Ezenkívül arról sincsenek információk, hogy az Eminem és Bruno Mars-duetthez hasonlóan ehhez a dalhoz is készül-e majd videó.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek