Starity

Megjelent David Guetta új albuma

2011. augusztus 26. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia lemezlovas ötödik stúdióalbuma augusztus 26-án jelent meg Nothing but the Beat címmel.

hirdetés
Megjelent David Guetta új albuma

David Guetta nagy sikerű One Love című albuma után két évvel érkezett meg legújabb lemeze, a Nothing but the Beat. Az album augusztus 26-án jelent meg hivatalosan több országban is, de az interneten – ahogy a legtöbb lemez – hamarabb kiszivárgott.

Az albumról eddig két kislemez jött ki. Az első a Nicki Minajzsal és FloRidával közös Where Them Girls At, ami május 2-án érkezett. A második pedig a Taio Cruzzal és Ludacrisszel közös Little Bad Girl lett, ami június 27-én látott napvilágot. Mindkét kislemez nagy sikereket ért el, és videoklip is készült hozzájuk. A lemez harmadik single-je az Usher közreműködésével készült Without U lesz majd, melynek már leforgatták a kisfilmjét július végén. A korong megjelenése előtt, az album előfutáraként három promóciós kislemez érkezett, a Titanium, a Lunar és a Night of Your Life.

A francia lemezlovas legújabb albumán olyan előadók működnek közre, mint Nicki Minaj, Chris Brown, Usher, Jessie J, Akon, Sia Furler, Timbaland, Jennifer Hudson, Taio Cruz, Afrojack vagy Lil Wayne. A lemez zenei stílusai között ott van a pop, a hiphop, a dance és a house is. A Nothing but the Beat valószínűleg elődjeihez hasonló sikereket fog elérni, amit az albumon közreműködő nevek is garantálnak.


A lemez hivatalos borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek