Starity

Eva Mendes pincérnőként dolgozik

2011. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Mendes felhagyott a színészettel – legalábbis néhány hét erejéig. A színésznő újfent egy étkezőben dolgozik felszolgálóként.

hirdetés
Eva Mendes pincérnőként dolgozik

Az új állásra Eva Mendesnek legújabb szerepe miatt volt szüksége. A színésznő ugyanis most forgatja legfrissebb filmjét, a The Place Beyond the Pinesot, melyben Ryan Gosling és Bradley Cooper a partnerei.

A Randiguru sztárja egy New York-i étteremben kapott állást, mely a Route 7 nevet viseli. A vendégek szerint a színésznő teljes inkognitóban volt, hogy a rajongók ne tudják megzavarni tanulás és gyakorlás közben. Elmondása szerint a többi pincérnő rendkívül kedvesen viselkedett vele, és néhány nap leforgása alatt a legtöbb technikát elsajátította.

„Csak néhány vendég ismerte fel. Nagyon kedves és udvarias személy. Hízott a májam, amikor ő szolgálta fel a vacsorámat, hihetetlen volt! Nagyszerű munkát végzett” – nyilatkozta az egyik vendég a The Times-Union nevű helyi magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek