Starity

Ashlee Simpson vissza akarja kapni exférjét

2011. augusztus 26. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő vissza akarja kapni exférjét, Pete Wentzet, akitől fél éve vált el.

hirdetés
Ashlee Simpson vissza akarja kapni exférjét

Ashlee Simpson és Pete Wentz válását idén februárban mondták ki, ám a kétéves Bronx édesanyja szeretné újraegyesíteni a családot.

Ashlee egy ismerős szerint folyamatosan hívogatja Pete-et, már többször elmondta neki, hogy mennyire hiányzik, és szeretné visszakapni őt.

A 26 éves énekesnő ugyan Vincent Piazzával randizik, de ez egy cseppet sem zavarja a Pete-tel való újraegyesülés kérdésében. A szőkeség nagyon elszánt: már nővérétől, Jessicától is kért tanácsot, hogy mitévő legyen. Azonban egy másik, Wentzhez közel álló forrás szerint az énekesnő csak hiú ábrándokat követ, hiszen szerinte sosem fogja visszakapni Pete-et. Ahogy fogalmazott, ő már egy jobb helyen van, nincs szüksége exnejére.

Az egy dolog, hogy a felnőttek miként döntenek és miként viselkednek, azonban azzal – úgy tűnik – nem nagyon foglalkoznak, mi lesz a pár közös gyermekével. A válást Ashlee indította el, és kisfiuk felügyeleti jogait is kérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek