Starity

Ha Britney nem lenne híres, tanítana

2011. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears szerint, ha most nem híres énekesnő lenne, akkor egy iskolában tanárként dolgozna, a gyerekeket pedig ugyanúgy szeretné, mint most.

hirdetés
Ha Britney nem lenne híres, tanítana

Britney egy online magazinnal osztotta meg egykori elképzelését, miszerint ha nem jött volna be neki az éneklés, akkor vajon ma hol tartana.

A 29 éves kétgyermekes édesanya 1998-ban robbant be a köztudatba Baby One More Time című slágerével, ám akkor sem keseredett volna el, ha nem jön be neki a show-biznisz, és csak egyetlen dala tarolt volna, hiszen voltak más tervei is. „Ha nem lennék híres, akkor valószínűleg tanár lennék. Imádom a gyerekeket, és jelenleg az egyik kedvenc időtöltéseim közé tartozik a koncertjeim előtt a rajongókkal találkozni – különösen a legfiatalabbakkal. Ők mindig annyira édesek.”

Szóval Britney tanítana, no de vajon mit? „Valószínűleg az olvasásra és a történelemre specializálódtam volna, a kedvenc történelmi időszakom az 1920-as évek.”

Emellett gyermekeit is igyekszik legjobb tudása szerint nevelni, és szerinte, ha nem volna karrierje, ugyanúgy családos nő lenne. Azt is elmondta, hogy négy- és ötéves fiait keményen fogja, nem engedi, hogy elkallódjanak, emellett minél több élményt próbál biztosítani számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek