Starity

Lengyel lány lett Miss Supranational 2011

2011. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lengyelországi Płockban megválasztották a Miss Supranational 2011 szépségkirálynőjét.

hirdetés
Lengyel lány lett Miss Supranational 2011

A panamai székhelyű World Beauty Association szervezi a Miss Supranational elnevezésű nemzetközi szépségversenyt. A lengyel Missland cég szerződést kötött a rendezvény panamai tulajdonosával, és ennek eredményeképpen 2009–2013 között Lengyelországban rendezik meg évente a szépségverseny döntőjét. Összesen 70 versenyző vett részt a királynőválasztáson.

Magyarországot idén a A Szépségkirálynő egyik döntőse, a 23 éves Konkoly Ágnes képviselte. A lány bejutott a top 20-ba, és végül a 12. helyen végzett.

A verseny felénél Ági mellett az alábbi döntős versenyzők közül került ki Miss Supranational 2011: Miss Belarus, Miss Brazil, Miss Colombia, Miss Czech Republic, Miss Dominican Republic, Miss France, Miss French Polynesia, Miss Iceland, Miss India, Miss Latvia, Miss Lebanon, Miss Panama, Miss Vietnam, Miss Poland, Miss Puerto Rico, Miss Slovenia, Miss South Africa, Miss Ukraine és Miss USA.

Ezután öt lányt választottak ki, akik közül kikerült a végleges győztes: Miss Poland (Monika Lewczuk), Miss Belarus (Liudmila Yakimovich), Miss Puerto Rico (Valery Vélez Cuevas), Miss Vietnam (Daniela Thu Mây Nguyenova) és Miss USA (Krystelle Khoury) lehetett még esélyes a címre. Végül Miss Poland fejére került a korona, így ő lett Miss Supranational 2011. Az idei királynő fejére a tavalyi győztes, a panamai származású Karina Pinilla tette a fejdíszt.

A lányokra folyamatosan lehetett szavazni péntek éjjelig. A legtöbben Miss Indiára, azaz Michelle Almeidára voksoltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek