Starity

Szeptemberben jön Beatriz Luengo új albuma

2011. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beatriz Luengo ősszel jelenteti meg legújabb albumát, melyről az első kislemez már napvilágot is látott.

hirdetés
Szeptemberben jön Beatriz Luengo új albuma

Végre új lemezzel jelentkezik az Egy lépés előre című sorozat egykori szereplője. Az új korong szeptember 6-án lát majd napvilágot.

Az énekesnő ismét Yotuel Romeróval állt össze egy dal erejéig. Az új albuma előfutárát már láthatták a rajongók. A klipet egyébként Yotuel rendezte. A páros közös munkája nem ismeretlen senkinek sem, hiszen ők adták elő a Hit Lerele című dalt. Beatriz egyébként nemcsak együtt énekel vele, hanem együtt is szerepeltek a fent említett sorozatban.

A sztár természetesen a Facebook-oldalán is megosztotta a rajongóival az örömhírt. A Como tú, no hay 2 ('Mint te, nincs 2') lett a szeptemberben megjelenő korong első megklipesített dala. Igaz, Yotuel ezúttal nem énekel annyit a klipben, mint az előzőben. A kisfilm több mint 4 perces lett. Újabb jó hír a rajongóknak: az új dalt már több mint egymillióan nézték meg a YouTube-on, melyhez egyébként akusztikus videó is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek