Starity

Serena és Venus a Hamptons magazin címlapján

2011. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legismertebb testvérpárja, Serena és Venus Williams mosolyog az olvasókra a neves Hamptons magazin legújabb számának címlapjáról.

hirdetés
Serena és Venus a Hamptons magazin címlapján

A teniszvilág legismertebb testvérpárja, Serena és Venus Williams szerepel a neves Hamptons magazin legújabb számának címlapján. Ahogy közeledik az év utolsó nagy versenye, a hétfőn startoló US Open, így jelenleg a két sportoló élete is a trófea elnyeréséről szól.

Természetesen mindkettőjükben ott lapul az igazi nő, így a pályán kívüli életükben ezt szeretik meg is mutatni. Emellett az évek során igazi stílusikonná váltak. Ennek köszönhetően kapták a felkérést a címlapfotózásra, melyet természetesen örömmel el is vállaltak, majd a fotózást egy könnyed interjú követte. Ez azonban nem a megszokott módon történt, ugyanis a kérdéseket nem egy újságíró tette fel, hanem a lányok váltottak átmenetileg foglalkozást, és egymásnak tették fel a kérdéseket.

Többek között arról beszéltek, hogy ki a példaképük, melyik versenyen viselt ruhájukat szerették a leginkább, valamint azt is elmondták, hogy a US Openre magukkal viszik kutyáikat.

A fotókat a naptárjairól ismert fotós, Stephan Würth készítette, míg a testvéreken látható ruhák Max Mara, Comptoir des Cotonniers, Milly, Jean Paul Gaultier és Calvin Klein kollekcióiból származnak.


Serena Williams képei a Hamptons magazinban


Venus Williams Hamptons magazinban megjelent képei

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek