Starity

Brad Pitt életet mentett

2011. augusztus 27. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt most is bebizonyította, hogy lehet rá számítani, ha a forgatásokon nem megy minden a legnagyobb rendben.

hirdetés
Brad Pitt életet mentett

Az elmúlt napokban Brad Pitt nemcsak zseniális színészként, csodálatos apaként és férjként bizonyított, hanem szuperhősként is megállta a helyét. A World War Z film forgatásán egy nő élete került veszélybe, ám a sármos színész azonnal a segítségére sietett.

A forgatásokon ő és még 700 ember volt jelen, amikor az egyik statiszta megsérült. Ha Brad nem lett volna a közelben, az esetnek tragikus vége is lehetett volna. A nő ugyanis az egyik jelenet felvétele alatt elesett, s nagyon úgy nézett ki, hogy az „őrült zombik” eltapossák. A színész azonban átszáguldott a tömegen, és karjaiban cipelte ki, majd vitte biztonságba a statisztát.

Brad jelenleg Skóciában forgatja új filmjét, ám nemsokára Magyarországra érkezik, hiszen a World War Z egyes jeleneteit itt fogják felvenni. Természetesen nem egyedül jön hazánkba, mivel Angelina Jolie és hat gyermeke is elkísérik a színészt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek