Starity

Fabolous tovább járja útját

2011. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fabolous legújabb albuma szeptember 13-ára már a boltok polcaira kerül. A friss anyag ezúttal Loso's Way 2: Rise to Power címmel lesz kiadva.

hirdetés
Fabolous tovább járja útját

A 33 éves brooklyni rapper eddig összesen öt sikeres stúdióalbummal büszkélkedhet, de héhány hét múlva már meg lehet vásárolni a következő korongot is.

A friss hanganyag egy 2009-es kiadású Fabolous-album folytatása, mely a Loso's Way címet kapta. Szeptember elejétől pedig útjára is indul a „második rész” Loso's Way 2: Rise to Power címre keresztelve. Ha a lemezen szereplő vendégelőadókat vesszük, az anyag máris nagy siker, hiszen olyan személyek működtek közre rajta, mint Ludacris, Justin Timberlake, Usher és a női nemet képviselve Nelly Furtado. Producerként Kanye West vállalt szerepet a munkálatokban.

A Losos Way 2-ról egyelőre semmilyen dal nem került ki hivatalosan, viszont az album borítóját nemrég már nyilvánosságra hozták. Kiadóként a híres Def Jam nevét kell megemlítenünk, mely többek között olyan előadók lemezkiadója, mint Jay-Z, Rihanna vagy Kanye West.


A Loso's Way 2: Rise to Power hivatalos borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek