Starity

Demi Lovato: „Britney a pop megtestesítője”

2011. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato az MTV Video Music Awardson látta egyik nagy kedvencét, Britney Spearst, ami miatt nagyon izgatott volt. Elárulta, hogy szerinte a lassan 30. évét betöltő hölgy a pop megtestesítője.

hirdetés
Demi Lovato: „Britney a pop megtestesítője”

Demi Lovato életének talán új fejezete kezdődik: eddig a kicsit rockosabb számairól volt ismert, most viszont stílusát lecseréli egy kicsit R&B-sebbre. Szeretne ugyanis pörgősebb dalokat, így a pophoz is közelebb fog állni. A lány a tegnapi MTV Video Music Awardson látta egyik kedvenc énekesnőjét, Britney Spearst, aki szerinte a pop megtestesítője.

Pár nappal ezelőtt kérdezték meg Demitől, hogy rajongója-e Britney Spears-nek, amire csak ennyit válaszolt:Ki nem Britney Spears-rajongó?” – majd hozzátette, hogy a kedvenc száma tőle az I Wanna Go.

Ezek után kikérték a véleményét, hogy szerinte megérdemli-e Spears kisasszony ezt a nagy tisztelgést, amit most kap.

„Britney fantasztikus popsztár, senki nem lehet olyan, mint ő – mondta. – Már hosszú ideje megtestesítője a popzenének. Mikor a popra gondolok, egyértelműen ő jut eszembe.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek