Starity

Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni

2010. június 23. 16:04   |   Szerző: Robsten

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három film már készen van, lesz még kettő. Független attól, hogy a sorozat hozta meg számára a hírnevet, már nagyon várja, hogy vége legyen és más szerepeket kapjon.

hirdetés
Robert-nek kezd egy "kicsit" elege lenni

A 24 éves britnek elege van a médiából. Nem meglepő, hiszen a folyamatos találgatások, hogy együtt vannak-e Kristen Stewarttal, vagy sem, eléggé megviselik. Rob azt is elmondta, hogy már nagyon unja, hogy az utcán lévő újságárusoknál egyfolytában saját képébe botlik, és reméli, hogy a filmek befejeztével talán lecsendesül a körülötte lévő cirkusz.

Idézet
„Valamennyire már megtanultam kezelni a helyzetet, próbálok nem foglalkozni vele, de még mindig zavar. Minél többet írnak rólam, egy csomó ember annál jobban utál, pusztán azért mert már a csapból is én folyok. Olyan ez az egész, mintha a pletykalapok már nem tudnának mit kitalálni, mert az összes szaftos botrányt kivesézték, úgyhogy nincs ló jó a szamár is alapon engem szívatnak.”

Pattinson tökéletesen rávilágított a lényegre; sokakat azért idegesít, mert túl sokszor írnak róla. De mit lehet tenni? Ha meg nem lenne róla semmi, a rajongói lázadoznának, így viszont, hogy mindig mindenki ír róla, az utálói hőbörögnek. Szóval ez van, el kell elfogadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek