Starity

Jerzy és Veronika egy rúdon pörögnek

2011. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A luxusvilla egykori lakója és a dögös fekete démon egymásra találtak. Az édes kettest egy harmadik személy is erősíti, mégpedig Pirner Alma, az egykori rúdtáncvilágbajnok, aki szakértelmével és tudásával segíti a fiatalokat.

hirdetés
Jerzy és Veronika egy rúdon pörögnek

Fodros minik, rózsaszín dresszek és túlfűtött erotika jellemezte Pirner Alma és a valóságshow-hősök első közös óráját, ahol Jerzy azt is elárulta, mire készülnek pontosan. „Arra gondoltam, hogy a szokásos fellépéseimet egy kicsit felturbóznám, amíg van rá lehetőségem. Amikor egy rendezvényen találkoztam Veronikával és elkezdtünk erről beszélni, megkérdeztem tőle, hogy volna-e kedve egy duetthez” – mondta Jerzy. „Alapvetően nem sokat tudtam róla, de elmesélte, hogy régebben táncolt, és van némi tapasztalata, úgyhogy már csak csiszolni kell rajta. A show jellegéből adódóan pedig egyértelmű volt, hogy ehhez Alma segítségét fogjuk kérni” – tette hozzá.

Alma természetesen szívesen segíti tapasztalatával a fiatalokat, aki azt is elmondta, nincsenek kétségei a páros sikerét illetően. „Veronikának jók az adottságai, csak fel kell eleveníteni a régi dolgokat. A rúdnál is rögtön ráérzett, hogyan használja és mozogjon körülötte, pedig ilyet előtte még nem csinált. Huncutsága és kislányos bája párosul a táncból alapvetően áradó erotikával, úgyhogy őszre már egy szenzációs show-val állhatnak színpadra” – árulta el a sztriptízvilágbajnok. „Ha igazán jól fejlődnek és sikerül összeállnia a dolognak, akkor még az is lehet, hogy az októberi hazai vb-n vendégszereplőként megjelennek majd” – tette hozzá Pirner.


Fotó: KRQ

„Szerintem nagyon jó kis páros vagyunk, és ez a produkción is látszani fog. Minőségi előadás lesz, ami az extremitásokat sem nélkülözi majd. Jerzy például tűzzsonglőrként is beveti magát, úgyhogy igencsak látványos lesz” – mondta Veronika. A fekete bakfis szexi táncát egykori udvarlója, Alekosz már csak távolról figyelheti, hiszen a lány megelégelte az örökös huzavonát vőlegényjelöltjével. Jerzy oldalán viszont annál inkább kiélheti nőiességét és a benne rejlő tüzet, amit a nézők hamarosan testközelből is megtapasztalhatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek