Starity

A Hot Chelle Rae Taylor Swifttel koncertezett

2011. augusztus 29. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négytagú pop-rock banda idén januárban lett ismert, de azóta meghódították az egész Egyesült Államokat zenéjükkel.

hirdetés
A Hot Chelle Rae Taylor Swifttel koncertezett

A zenekar az elmúlt fél évben rengeteg fellépést vállalt az Egyesült Államokban. E turnék alatt több hozzájuk hasonló feltörekvő bandával dolgoztak együtt, munkájuk gyümölcse pedig mostanra megérett, ugyanis együtt léphettek fel Taylor Swifttel.

A bájos énekesnő augusztus 27-én, turnéjának Los Angeles-i állomására hívta meg a banda két tagját, Ryant és Nasht, hogy együtt adják elő a zenekar legismertebb dalát, a Tonight, Tonightot.

A Staples Centerben összegyűlt rajongók óriási ovációval fogadták őket, akik hirtelen a színpad alól tűntek fel. A rövidke duett alatt jól megfigyelhető, hogy a fiúk és Taylor között kitűnő az összhang, ez pedig annak köszönhető, hogy korábban már dolgoztak együtt, méghozzá a Thug Story című számon, amit Taylor T-Painnel közösen készített.

Egy korábbi interjúból pedig az is kiderült, hogy az együttes tagjai nagy rajongói Swiftnek, különösen Jamie. Lehet, hogy hamarosan elkészül az első Swift–Hot Chelle Rae-dal?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek