Starity

Matthew Fox megütött egy nőt

2011. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lost sztárja részegen kis híján összeverekedett egy női buszsofőrrel, mivel nem engedte felszállni a járműre. Mindkét felet kihallgatta a rendőrség.

hirdetés
Matthew Fox megütött egy nőt

A Lost sztárja a hétvége folyamán egy buszban tartott partin szeretett volna részt venni, ám a női sofőr nem engedte fel a járműre, mondván, nincs a vendéglistán. A kissé ittas állapotban lévő színész azonban erősködött, s rövid szóváltás után gyomorszájon ütötte a nőt.

Azonban Heather Bormant nehéz fából faragták, s azonnal visszaütött: Matthew száját találta el, s az ütés következtében felszakadt az alsó ajka. Természetesen rövid időn belül megérkezett a rendőrség, s mindkét felet kihallgatták.

„Csak így tudtam megvédeni magam. Elmondtam neki, hogy el kell mennie, de nem hallgatott rám. El is törhette volna a karomat” – mesélte az eset után Heather.

A hatóságok kihallgatták a színészt, majd mindenféle formalitás nélkül szabadon engedték. A források szerint ettől függetlenül az ügyben még nyomoznak, mivel Fox nem kívánt nyilatkozni. A sofőr a TMZ-nek adott interjút, s elmondta, bármikor vádat emelhetne a színész ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek