Starity

Hilary Duff születendő gyermekéről álmodott

2011. augusztus 31. 09:09   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az örömhírt, miszerint a 23 éves énekes-színésznő, Hilary Duff és sportoló férje, Mike Comrie első gyermeküket várják, nemrég erősítették meg. A színésznő egy mostani nyilatkozatában pedig születendő gyermekéről mesélt.

hirdetés
Hilary Duff születendő gyermekéről álmodott

Hilary Duff és férje, a hokijátékos Mike Comrie idén ünnepelték egyéves házassági évforulójukat, és nemsokára szülői örömök elé néznek. Augusztus 27-én a fiatal kismama a Los Angeles-i Mission End of Summer Block partin a Life & Style magazinnak tett interjújában több, a babával kapcsolatos témáról is szó esett.

Mint minden leendő anyuka, Hilary is azt szeretné, hogy születendő gyermeke egészséges és boldog legyen, de a nyilatkozatban arról is szó esett, hogy megálmodta, gyermeke milyen nemű lesz.

„Bármikor, ha a babámról álmodok, azt álmodom, fiú lesz! – mesélte, majd hozzátette: – Ez nem azt jelenti, hogy inkább fiút szeretnék – ez csak egy furcsa dolog.”

A nevekkel kapcsolatos kérdésnél pedig elmondta, hogy már gondolkoznak rajta, sőt, már a terhessége előtt is ezt tették.

Hilary férje, Mike még 2010 februárjában jegyezte el kedvesét két év együttjárás után. Az esküvőre augusztusban sor is került. A színésznő még azt is elmondta a magazinnak tett nyilatkozatában, hogy szerinte férje biztosan jó apa lesz, hiszen remekül kijön a gyerekekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek