Starity

Helena Bonham Carter is jótékonykodik

2011. augusztus 30. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helena Bonham Carter, a Tim Burton feleségeként, majd Harry Potteren keresztül Bellatrix Lestrange-ként elhíresült színésznő eddig nem a jótékonykodásai miatt domborított a címlapokon, de ez most egy szösszenetnyit megváltozni látszik.

hirdetés
Helena Bonham Carter is jótékonykodik

A Greenpeace nem is oly sokára vízre bocsájtja a harmadik Rainbow Warriort, azt a hajót, amely a nemzetközi vizeket hivatott megvédeni az azt beszennyezni próbálóktól. Hogy e nemes cél sikerüljön, nem kevés pénzre van szükség. Ehhez járul most hozzá egy hajszálnyit Helena Bonham Carter.

A színésznő egy Bellatrix Lestrange-ot, azaz a Harry Potter-filmekben alakított karakterét ábrázoló, dedikált képet kínált árverésre. A befolyt összeg teljes mértékben a Greenpeace hajójának vízre szállását támogatja. Bár egy fotó valójában nem tűnik túl nagy felajánlásnak, a vele járó népszerűség és publicitás viszont nagyon is sokat jelent.

Aki esetleg licitálna a képre, az a CharityBuzz oldalán megteheti, vagy a Greenpeace oldalán is segítő kezet nyújthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek