Starity

Idén is luxusvillákat vásárolnak a sztárok

2011. augusztus 30. 19:07   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatjuk, hogy az ismert énekesek és színészek milyen luxuskategóriás lakásokat vagy házakat vásároltak ebben az évben.

hirdetés
Idén is luxusvillákat vásárolnak a sztárok

A Trendmagazin.hu cikkeiből kiderül, hova költözött Miley Cyrus, Jason Statham és a többi híresség! Lássuk!

Jason Statham


További fotókért kattints!

Miután eladta előző, Hollywood Hillsben található otthonát, új házat vásárolt magának Jason Statham. A 43 éves színész szebb és sokkal tágasabb – és értékesebb – ingatlanba költözött a Los Angelesben található Castilian Drive-on. A ház előző tulajdonosai (Ben Stiller és Christine Taylor) még 1999-ben vásárolták a telkeket (összesen hármat) és építették fel a 10 hálószobás épületet.

Miley Cyrus


További fotókért kattints!

A Hannah Montana sztárja, Miley Cyrus új otthont választott magának Los Angelesben. A 3,9 millió dolláros házat a Studio Cityn vásárolta a 18 éves híresség. Az 1952-ben épített, de azóta rendesen átalakított egyszintes épület 5 hálószobával és 7 fürdővel rendelkezik, a ház lakóinak kényelmét szolgálja a tengervízi medence és a konditerem is.

Jennifer Aniston


További fotókért kattints!

A hollywoodi sztár új otthonba költözik, mely New York egyik legjobb részén, a West Village-ben található. Az ingatlan 5,9 millió dollárjába került a Jóbarátok egykori szereplőjének, melyet a sztárok népszerű fodrászától, Sally Hershbergertől vásárolt.

Katy Perry


További fotókért kattints!

Lecserélte régi kaliforniai lakását Katy Perry – nagyobbra és drágábbra. A közkedvelt énekes férjével, a színész Russel Branddel együtt vásárolta meg múlt hónapban az ingatlant 6,5 millió dollárért.

A sztárok tehát idén is költöznek, jobbra, nagyobbra cserélik otthonaikat, és nem vetik meg a luxust sem. A F–1-jogtulajdonos Bernie Ecclestone lánya, Petra például a világ legdrágább villáját kapta meg édesapjától, a Spelling-kúriát, amit még 1980-ban épített Aaron Spelling tv-producer, aki mögött olyan címek állnak, mint a Dallas, vagy a Charlie Angyalai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek