Starity

Rihanna is örökbe fogad?

2011. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint Rihanna egy haiti gyermek örökbefogadásán gondolkodik.

hirdetés
Rihanna is örökbe fogad?

Rihanna tavaly azt nyilatkozta, egy nap majd szeretne örökbe fogadni, mert túlságosan fél a szüléstől. Egy neve elhallgatását kérő forrás szerint már nem akar többet várni, és meg is kezdte az intézkedéseket.

A népszerű énekesnő elvileg egy haiti földrengéskárosult kisgyermeket kíván magához venni. „Meghal, hogy az anyukája lehessen egy haiti gyereknek. Már fel is vette a kapcsolatot az ügyvédjeivel” – mondta egy ismerős a National Enquirernek.

A forrás még azt is kikotyogta, hogy főként Jay-Z és Beyoncé nemsokára megszülető gyermeke inspirálta őt erre a tettre. „Egyre lelkesebb, és rengeteg támogatást kap felfedezőjétől, Jay-Z-től és feleségétől. Még azt is megkérdezte, lennének-e ők a keresztszülők.”

Arra is fény derült az interjú során, miért nem akar az énekesnő tovább várni: Rihanna nem tudja elképzelni magát biológiai anyaként, mert jelenleg nincs férfi az életében, és a Chris Brownnal történt dráma után nem bízik a férfiakban. De leginkább azt hajtogatja, hogy azt akarja, az élete kevesebbet szóljon róla, és egy kicsit többet valaki másról.”

Ez így mind rendben is van, de vajon készen áll Rihanna arra, hogy 23 éves létére, karrierje csúcsán anya legyen?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek