Starity

Angelina és Brad nem él nyitott kapcsolatban

2011. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hollywood Life internetes oldal egy, a színésznőtől „idézett” hamis nyilatkozat leközlésével azt sugallta olvasói felé, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt nyitott párkapcsolatban élnek egymással, amelyben a hűség cseppet sem fontos tényező.

hirdetés
Angelina és Brad nem él nyitott kapcsolatban

„Kétlem, hogy a hűség egy kapcsolat legfontosabb része. Szörnyű elhagyni a partnered, majd később rossz dolgokat mondani róla. Sem Brad, sem pedig én nem állítottuk soha, hogy az együttélés azt jelenti, hogy a felek egymáshoz vannak láncolva. Odafigyelünk arra, hogy soha ne korlátozzuk a másikat” – hangzik az a bizonyos nyilatkozat, amelyet egy német lap, a Das Neue Blatt közölt le nemrégiben.

A fenti idézettel csak az a probléma, hogy sosem hangzott el Angelina Jolie szájából, valamint egy másik internetes oldal, a Gossip Cop már 2009-ben leleplezte az álhírt. Feltehetően azért kapott szárnyra ismét a pletyka, mert az amerikai bulvársajtó hírbe hozta párját, Brad Pittet az asszisztensével, Lara Mardsennel, akivel a World War Z forgatásán dolgozik együtt jelenleg. A pletykalapok tehát úgy látták, Angelina mondatainak ékes bizonyítéka lehet ez a hölgy, akivel a színész a forgatás szüneteiben állítólag „hevesen flörtöl”. A meséből természetesen szintén egy szó sem igaz.

Összegezve tehát, a színésznő sosem nyilatkozta a fenti sorokat, így közte és Brad között szó sincs nyitott kapcsolatról, főleg nem „nyitott házasságról”, ahogyan a Hollywood Life és több más hírforrás is tévesen hivatkozik rájuk. Marsden pedig nem más, mint egy asszisztens, aki ugyan valóban létező személy, de csupán munkakapcsolat fűzi Brad Pitthez.

Ha mindez nem lenne elég, az oldal egy cikkében most épp azt állítja, hogy a színésznő feltöltette az ajkait. A Hollywood Life szerkesztőségének az adott okot a pletykára, hogy az októberi Vanity Fair címlapfotóján feltűnően kiretusálták Angelina arcát, így az ajkait is, amelyek így jóval nagyobbnak hatnak. Egy utcán vagy nyilvános eseményen készült retusálatlan fotót azonban aligha érdemes összehasonlítani egy stúdióban fotózott és különféle utómunkálatokon átesett képpel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek