Starity

Reese Witherspoon megvenné Brad Pitt házát

2011. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon, akit legtöbben a Doktor Szöszi című filmekből ismernek, megvenné Brad Pitt és Angelina Jolie eladásra szánt házát, mely a kaliforniai Malibun található.

hirdetés
Reese Witherspoon megvenné Brad Pitt házát

Az X17online.com értesülései szerint Reese Witherspoon és férje, Jim Toth ellátogattak a Jolie–Pitt pár eladásra szánt birtokára, mely a kaliforniai Malibun található.

A házaspár természetesen nem egyedül nézte meg Brad és Angelina házát: a színésznő két gyermeke, Ava és Deacon is elkísérte Reese-t. Brad Pitt még 2005-ben vásárolta meg a birtokot, ám most úgy döntött, eladásra kínálja.

Az információk szerint Reese, gyermekei és férje a Jolie–Pitt pár házán kívül még öt birtokot látogattak meg. Ám Brad házában háromszor annyi időt töltöttek, mint a többi ingatlanon, ugyanis a színész háza az óceán felé néz; valamint teniszpálya és privát medence is található területén, melyek igencsak jó benyomást tettek Jim Tothra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek