Starity

Robert Downey Jr. ismét apa lesz

2011. augusztus 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb apai örömök elé néz a Vasember sztárja, Robert Downey Jr., neje ugyanis áldott állapotban van.

hirdetés
Robert Downey Jr. ismét apa lesz

Susan Levin és Robert Downey Jr első közös gyermeküket várják. A páros – akik hat éve boldog és felhőtlen házasságban élnek egymással – a babát februárra várja, a hírt pedig a 37 éves Susan nagynénje árulta el a médiának.

„Csodálatosnak tartom, hogy végre teherbe esett. A pici februárban érkezik, Susan pedig édesapját, bátyját és engem nagyjából három hete értesített telefonon. Susie szülei a mennyországban érezték magukat az örömhír hallatán” – írja az American Star, s Nancy Miller azt is elárulta, a páros egyáltalán nem tartja fontosnak a baba nemét, mindössze azt, hogy egészséges legyen.

A 46 éves Robert Downey-nak már van egy fia, a 18 éves Indio, aki előző házasságából született. A színész – elmondása szerint – második házassága sokkal sikeresebb, s ezt nagyban befolyásolja, hogy véget értek a drogproblémái.

„Susant nem érdekli, ha összedől a világ, vagy soha többé nem kapok szerepajánlatot. A lényeg, hogy örökké szeressük egymást és maradjunk boldogok. Tetszik a felfogása” – vallotta be a Vasember sztárja egy korábbi interjúban.

Sok boldogságot a babához!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek