Starity

Késik Majkáék esküvője

2011. augusztus 31. 18:06   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre távolodik a rapper és a modell esküvője. Éppen első gyereküket várják, de valamiből meg kell élniük, ezért Majka a TV2 egyik éjszakai műsorát fogja vezetni.

hirdetés
Késik Majkáék esküvője

Miután Majoros Péter nem kapta meg az ÖsszeEsküvők vezetői posztját – helyette Till Attila és Peller Mariann lesznek a show házigazdái –, másik műsort kapott. A fent említett valóságshow éjszakai adását, az Esküdj!-öt fogja vezetni, ami azzal jár, hogy nappal néznie, késő este pedig vezetnie kell a műsort; ezért szóba sem jöhet az esküvő Dundikával.

„Még halasztjuk az esküvőt, az új műsor rengeteg elfoglaltságot ad. Igaz, nagyon szeretném elvenni Hajnit, mert fontosnak tartom, hogy a gyermekünk igazi családban nőjön fel, és az én nevemet viselje, de először szülessen meg a kicsi, s hozza úgy az élet, hogy nyugodtan összeházasodhassunk. Nem az esküvőhöz igazítjuk az életünket, hanem ha végre lesz rá időnk, összeházasodunk” – nyilatkozta Majoros Péter a Bors riportereinek.

Majka és Hornyák Hajnalka novemberre várják első gyermeküket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek