Starity

SP a festésben is profi

2011. augusztus 31. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén festőként is kipróbálhatta magát a fiatal sztár. SP egész családja eljött megnézni, hogyan pingálja Krisztián a falakat.

hirdetés
SP a festésben is profi

A hétvégén Sopronba is eljutott a Let’s Colour Településszépítő Egyesület csapata, ahol a soproni születésű tinisztár is becsatlakozott a festésbe.

„Hogyne jöttem volna? Régebben én is itt gördeszkáztam az öcsémmel. Jó érzés, hogy itt a fiatalok ennyire össze tudnak fogni egy jó ügy érdekében. Ráadásul mindenki ismerős” – mondta Krisztián.

A többszörös Comet- és Bravo Otto-díjas sztár megrémült egy kicsit, amikor Rappa a kezébe adta az ecsetet: „Azon paráztam, nehogy elrontsam a reggel óta tartó munkát. Ráadásul megjelent a családom is, akik szintén kíváncsiak voltak, hogy ahol egykor még én is rosszalkodtam, ott most mit művelek” – mesélte mosolyogva.

Sopron végül nemcsak megszépült, de az egyik leglátványosabb változás történt náluk. „Jó érzés lesz itt végigbiciklizni reggelente. Színesek lettünk” – mesélte mosolyogva egy helyi lakos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek