Starity

Ivászat és csajozás Puerto Ricóban

2011. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Netygo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Félelem és reszketés Las Vegasban után végre elkészülhetett a Rumnapló című ámokfutás is, amely hasonlóan nagy sikernek örvend majd.

hirdetés
Ivászat és csajozás Puerto Ricóban

Johnny Depp újabb Hunter S. Thompson-könyv alapján készült film főszereplője lett. A Félelem és reszketés Las Vegasban után végre elkészülhetett a Rumnapló. A könyv 1961-ben született meg, és 2000-ben az SPI és a Shooting Gallery szerezte meg a jogokat a filmforgatásra.

Viszont az ügy nem haladt, még akkor sem, amikor 2002-ben Benicio del Toro és Josh Hartnett csatlakozott a stábba. Öt évet kellett várni arra, hogy Graham King a Warner Bros alatt összehozza a filmet. Johnny Depp mindvégig érdekelt volt a témában. A színész rajongói örülhetnek, mivel a szívtipró végre részegen csajozik.

A film női szerepére olyan hírességek jelentkeztek, mint Keira Knightley és Scarlett Johnasson, ám a szerepet Amber Heard kapta. A színészgárdába még Aaron Eckhart, Richard Jenkins és Giovanni Ribisi is betársult.

A forgatókönyvet és a rendezést is Bruce Robinson vállalta, s végül 2009 márciusában kezdődhetett a forgatás.

A történet főszereplője Hunter S. Thompson alteregója, Paul Kemp. Az újságíró Puerto Ricóban kutatja belső énjét, vedelve és szerelmi háromszögbe keveredve.

A magyar premier még kérdéses, de az biztos, hogy Amerikában október 28-án láthatják a rajongók és az érdeklődők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek