Starity

Jennifer Aniston terhes?

2011. szeptember 01. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megtudtuk, hogy Jennifer Anistont nem veszi el feleségül jelenlegi partnere, ám az amerikai sajtó újabb hírrel szolgált: most azt állítják, a színésznő terhes.

hirdetés
Jennifer Aniston terhes?

A közelmúltban szárnyra kapott egy pletyka, mely szerint Jennifer Anistont elvenné feleségül jelenlegi partnere, Justin Theroux. Mint később kiderült, ez a felvetés csak kacsa volt, napokkal ezelőtt viszont megtudtuk, hogy a színésznő és párja közös otthonba költöztek.

Az amerikai sajtó ezután azt kezdte el terjeszteni, hogy Jennifer ikreket vár párjától. Ezt alátámasztja, hogy a színésznő lemondott a dohányzásról, és alkoholt sem fogyaszt, valamint a vártnál hamarabb kellett elhagyniuk a Hawaii-szigeteket is, mert Jen reggeli hányingerre panaszkodott.

A Jóbarátok sztárja 2012-re egy filmszerepet sem vállalt el, ez is azt bizonyítja, hogy Aniston komolyan készül az anyaságra, és lehet, hogy hamarabb valóra válik álma, mint azt bárki gondolta volna.

Egyébként Jennifer már egyszer volt férjnél, viszont Brad Pitt-tel 2005-ben el is váltak, ezt követően több kapcsolatba is belekezdett, de egyik sem volt sikeres. Most úgy gondolja, megtalálta az igazit, Justin személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek