Starity

Istenes Bence téli tábort szervez

2011. szeptember 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bence hatalmas időt fektet arra, hogy tökéletes tábort szervezzen rajongóinak. A 24 éves műsorvezető december elején egy hétvégére várja a gyerekeket Tatára.

hirdetés
Istenes Bence téli tábort szervez

Istenes Bence hatalmas feladatba kezdett egyedül: tábort szervez december elejére a gyerekeknek, melynek ára 13 000 és 15 000 forint között van. A műsorvezető a hivatalos Facebook-oldalán írt néhány mondatot az eseményről.

„Két dolog miatt szervezem ezt a tábort. Az egyik, hogy kiskoromban én is imádtam táborba járni, egész évben arról beszéltem, és vártam a következőt, mert mindig akkora élmény volt. Életre szóló barátságok, szerelmek kötődtek, és még évek múlva is emlegettük a táborban történteket. A másik, hogy azt gondolom, nagyon sokan negatívan gondolkoznak a világról manapság. Szeretném a táborban a fiatalokkal megosztani a gondolataimat, azt, hogy én hogy vélekedek egyes dolgokról. Szeretnék mesélni a „médiás tévhitekről“, miszerint nagyon könnyű szakma, és mindenkinek híresnek kell lennie ahhoz, hogy elismert ember legyen.”

Azt is elárulta, hogy a Just Camp elnevezésű tábor 100–130 gyereket vár, akik már elmúltak 12 évesek. Tatán kerül megrendezésre, de Budapestről is indul egy busz, ami elszállítja a gyerekeket a helyszínre.

Emellett több játékkal is készül, mint szépségverseny, bátorságpróbák, lovas szánkózás, sztárvendégek, esti bulik és még sok meglepetés. A VIVA egykori műsorvezetője videóval is kedveskedett, amivel még jobban szeretné hirdetni a tábort.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek