Starity

Betörtek a Hajdú családhoz

2011. szeptember 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja egy nő akart betörni Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata házába, amikor csak kisfiuk és a bébiszitter volt otthon.

hirdetés
Betörtek a Hajdú családhoz

Sarka Kata interjúra készülődött napközben Noémival, a nagyobb gyermekükkel, s egy étterembe indult, ahol Hajdú Péter várta őket. Egy gyanús nőre és férfira lett figyelmes az otthonuktól nem messze, akik házukat kémlelték, ám nem törődött vele különösebben. A kisgyermekük a bébiszitterrel maradt otthon – írja a Blikk.

A család már az étteremben volt, amikor szomszédjuk sietett értük a hírrel: valaki betört a házukba. Hajdú Péterék persze rögtön elindultak. Leginkább Dávidot féltették, a család legfiatalabb tagját.

Mint kiderült, egy valószínűleg zavarodott nő átmászott a kerítésen, majd az ablakon, egyenesen a család nappalijába. Üvöltözni és őrjöngeni kezdett, a bébiszitter pedig Dávidkával a kezében próbálta kizavarni a hívatlan vendéget. A bébiszitter bátorságának köszönhetően a nő elhagyta a házat, majd a tettestársával egy lopott motorra ültek, és elhajtottak.

A család másik fele és a rendőrök is kiérkeztek a házhoz, Hajdú Péter édesanyjával együtt. Péter és édesanyja egy motornál veszekedő párt láttak útközben, és világossá vált, hogy merre mentek. A rendőrséggel együtt elindultak keresni őket. Végül egy körforgalomban fogták el az őrjöngő nőt, aki megharapta és rugdosta a rendőröket.

A család még mindig sokkos állapotban van a történtek miatt. Dávidkának ugyan végig kellett nézni a nő őrjöngését a nappaliban, de Hajdúék örülnek, hogy ilyen talpraesett volt a bébiszitter. Tartanak viszont attól, hogy esetleg újra megismétlődik a támadás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek