Starity

Gotye a siker útjára lépett

2011. szeptember 02. 06:06   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Egyesült Államokban és hazájában, Ausztráliában híres zenész nemrég két új klippel lepte meg a rajongókat még a nyári szünet végén. Erős, pozítív kritikákkal illeték a dalokat a nagynevű magazinok.

hirdetés
Gotye a siker útjára lépett

Előző kislemeze nagy sikereknek örvend, hiszen egy hónap alatt több millió megtekintéssel büszkélkedik YouTube-csatornáján. A lemezbemutató koncerten is nagy népszerűségnek örvendő platinalemezes Somebody That I Used to Know című dal után – amelyben a fiatal Kimbrával énekel – két további dal kapott klipet: a Bronte és a State of the Art.

Mindkét kisfilm rajzfilmhez hasonló animációval készült, melyekben látszik a kreatív szándék. A dalok lassabb és alternatívabb stílusban készültek a Somebody That I Used to Know-val szemben. Az énekes mindkét dalának népszerűséget és pozítív kritikákat remél az alternatív zenei műfajban, melynek beteljesedése előző munkásságai alapján igen valószínűnek tűnik.

Az album júliusi megjelenése óta nagyon jó kritikákat kapott a Triple J magazintól, akik szerint „mesteri dalszövegírás” jellemzi a korong számait, a Rolling Stone szerint pedig „dalszövegekben gazdag újabb győzelem” van készülőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek